Бившият премиер Бойко Борисов създаде напрежение с коментар към  репортери

...
Бившият премиер Бойко Борисов създаде напрежение с коментар към  репортери
Коментари Харесай

Борисов нападна репортер! Вбесяващият въпрос

Бившият министър председател Бойко Борисов сътвори напрежение с коментар към  кореспонденти за това по какъв начин си правят работата. Този път пострадал бе сътрудника ни и сътрудник на Нова телевизия за град Пловдив Благой Бекриев

По време онлайн влючване на Борисов от града под тепетата водачът на ГЕРБ разяснява политически тематики, свързани с опцията за сформиране на държавно управление, като един от изненадващите акценти от думите му е допускането на подкрепа за втория мандат на Политическа партия, съобщи Актуално.
-->
Именно тогава пристигна и въпросът на Бекриев дали пред Борисов стои въпросът с премиерския пост. " Няма да съм претендент за министър председател - не бих си го предизвикал на себе си, на фамилията си, на партията.

В една демократична страна излиза министър председателят и арестува съперника си. И за вас това не е скандал. Вие същите говорите за правова страна. Не ви ли е позор, бе!? Той се хвали, че ме е арестувал пред децата ми. Не те ли е позор като публицист!? Или не си!? ", разкрещя се Бойко Борисов. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР